Режиссер: Евгений Тимохин | Yevgeniy Timokhin
Премьера состоялась 17.02.2014
Боса Приходько у новому відео показала пластику людських тіл
Співачка Анастасія Приходько повертається до українського шоубізу з відео на нову пісню. Днями в Києві відбулися зйомки кліпу "Половина шляху", режисером якого став Євген Тимохін.
Під час роботи Насті і балету довелося померзнути у холодних павільйонах, адже танцювали вони без взуття та майже без одягу.
Утім, для співачки найважчим був не холод.
"На одному місці мені довелося стояти майже 12 годин. А для мене це пекло! Я емоційна людина і на одному місці і 5 хвилин не можу витримати", - зізналася Приходько.
За словами режисера, не варто очікувати від кліпу певного сюжету, адже усе побудовано на щирих емоціях.
"Все будується на живих людях, що працюють в кадрі. Тільки пластика людських тіл. Нуль декорацій, нуль графіки. Адже це відео про кожного з нас, без гриму і дорогого одягу. Без машин, телефонів, комп'ютерів і кредитних карт. Це
відео про наші душі, які вміють любити, сумувати, чекати і, обпалюючись - все одно вірити", - зауважив Тимохін.
Нагадаємо, наприкінці минулого року Приходько повернулася до Києва з Москви, бо не змогла там працювати.