Анастасія Приходько: «Треба жити в реальному світі, а не плавати в ілюзіях»
В перервах між виснажливими тренуваннями та виступами Анастасія Приходько відповіла на найпопулярніші запитання телеглядачів та уболівальників.
Коли вас запросили на проект «Танцюю для тебе», ви вже знали про свою вагітність?
- Не знала. Дізналася тільки на проекті.
Чи легко Вам писати нові пісні? Як народжуються композиціі?
- Композиції народжуються, коли я сиджу вдома і чекаю на чоловіка й пишу пісні про кохання.
Зважаючи на те, що Ваш майбутній чоловік – грузин, чи не планується в майбутньому концерт у Грузії?
- Я б хотіла з’їздити до Грузії. Але спочатку приїду подивитись, а потім заспівати.
Яка пісня з усіх, що Ви коли-небуть виконували, подобається більш за всі?
- «Кохала».
Ви не боїтеся за свого майбутнього малюка, беручи участь у проекті "Танцюю для тебе"? Адже, мабуть, без травм не обходиться...
- Я же на голові не стою. Я рухаюсь повільно. Я вважаю, що танці не завадять. Треба себе підтримувати у фізичній формі, а то мене як рознесе, то я потім не схудну. Тому треба себе тримати в тонусі.
Як Ваші рідні: бабуся, мама, брат відреагували на новину, що ти станеш мамою? Як хочете назвати свого первістка?
- Мама дуже зраділа, оскільки скоро стане бабусею. Бабуся розгубилася від того, що скоро стане прабабкою. Брат дуже розгубився від того, що скоро стане дядьком. Але всі разом вони дуже щасливі. Якщо народиться дівчинка – назву Наріною, якщо хлопчик – Лука.
Дуже хочеться побачити Вас у різних образах на сцені, але залишатися на проекті дуже небеспечно у Вашому стані. Як Ви себе почуваєте і чи не збираєтесь залишити проект заради майбутньої дитини?
- Дуже дякую за підтримку. Голосуйте за мене, я із задоволенням залишуся на проекті. Я сильна, я розумна і перш за все, я бережу своє маля. Але я маю здійснити мрію дитини.
Як довго Ви будете знаходитись в декретній відпустці?
- Народжу і повернусь, не хвилюйтесь. Довго я затримуватись не буду.
Які пісні будете співати своїй дитині? Скільки колискових знаєте? Чи співаєте їй вже зараз?
- Над цим я ще працюю, але співати своїй малечі буду обов`язково.
Чи вважаєте свій виступ на «Євробаченні» ідеальним? І як ставитесь до переможця Олександра Рибака?
- Якщо у мене 11-те місце, то мій виступ не дуже вдалий. Після перемоги Білана, я знала, що у мене не буде високого місця. Росія перемогла вперше і вдруге ніхто б не дав. До Рибака, звичайно, добре відношусь, він молодець. Гарний хлопець, гарно грає.
Чи подобається Вам пісня, яку будете виконувати у новорічному мюзиклі?
- Так, тому що її написав Діма Клімашенко.
А зніматися в мюзиклі сподобалося? Чи не виникло бажання стати актрисою?
- Я давно, свого роду, знімаюся у подібних проектах. Бажання стати актрисою поки ще не прокинулося. Але коли пропонують - з радістю приймаю запрошення.
Важко було вживатися в роль?
- Там і ролі, як такої, не було.Просто була душевна пісня.
Скажіть, а Ви є у соціальних мережах? Якщо так, то як тебе відрізнити від клонів, щоб поспілкуватись з тобою хоч віртуально?
- Нема мене там.
Як складаються відносини з партнером на паркеті, з Кирилом? Чи зразу виникло взаєморозуміння та чи є конфлікти?
- Все дуже мило і добре. Тьху-тьху-тьху, Слава Богу.
Чи сильно зараз хочеться танцювати?
- Чесно, так. Настрій гарний, бадьорий і постійно хочеться чимось займатись.
Настю, розкажіть свій секрет успіху?!
- Він заключається в тому, що треба просто жити в реальному світі, а не плавати десь в ілюзіях й мріях.
Як це воно - бути людиною, за якою так уважно слідкують, бути людиною, якій варто сказати слово чи два, а зранку читати про себе статті у ЗМI з приміткою “Скандал» чи «Сенсація»?
- Я просто намагаюся не звертати на це увагу. Це нескладно. Я ховаюся від журналістів дуже далеко.
У дитинстві Ви знали, що станете зіркою?
- Зіркою, я думаю, навряд чи комусь можна стати (посміхається). А артистом – так.
http://dance.1plus1.ua/news/49